Salus Media S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Ilfov, Str Marasti nr. 47A, Otopeni, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/2533/2015, cod unic de înregistrare RO 34798099, vă transmitem această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Dacă sunteți vizitator al Site-ului www.anuar-salus.ro , Salus Media va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct prin completarea formularelor online si sunteti de acord ca datele personale (nume, prenume, număr telefon, adresa de corespondență și e-mail) să intre în baza de date a companiei Salus Media.

Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți vizitator al Site-ului www.anuar-salus.ro , Salus Media prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • transmite periodic noutăți, știri, informări despre produse, evenimente, lansări, promoții, servicii de fidelizare, notificări, vouchere, oferte personalizate, răspunsuri la cererile de oferte, prezentări și alte diverse comunicări prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms)
  • confirmarea participarii la evenimente medicale si beauty profesionale, înscriere la cursuri medicale si beauty profesionale și abonamente la revistele medicale si beauty profesionale de specialitate.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularele online disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Compania noastră se obligă să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform normelor GDPR ce vor intra în vigoare la data de 25.05.2018, care privesc prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date in baza unei cereri scrise, datata si semnata si transmisa pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sa ne contactati la nr. de telefon 0751 309 945 (Mihaela Pacuretu)


Această pagină de internet nu folosește fișiere de tip cookie.