Conferinta 2017

Despre eveniment

Conferinta Preventie 360® + 5 va avea loc in perioada 23-24 Februarie 2017 (Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti) si intentioneaza sa transmita un concept fundamental cu privire la conservarea sanatatii pentru o perioada de timp cat mai indelungata.

In special, conferinta doreste sa ofere spatiu dovezilor stiintifice pentru a sprijini utilitatea suplimentelor nutritive/vitaminice, precum si a produselor fitoterapeutice in progresul cresterii sperantei de viata.

Suplimentele nutritive/vitaminice si produsele fitoterapeutice au dobandit de-a lungul anilor un rol de lider in sectorul sanatatii si starii de bine a persoanelor, iar astazi sunt cea mai vanduta categorie de produse in farmacie, dupa medicamentele pe baza de reteta.

In acest sens, ultimele sondaje demonstreaza cum foarte multe persoane apeleaza la auto-medicatie, cheltuind sume enorme anual, in urma indrumarilor facute de catre apropiati sau a mesajelor publicitare transmise pe canalele mass-media, fara o recomandare medicala sau farmaceutica avizata.

Conferinta Preventie 360® + 5 va fi impartita  in doua sesiuni, si anume: una dedicata segmentului farmaceutic, cea de-a doua in schimb, adresandu-se segmentului medical. Segmentul farmaceutic se va desfasura pe data de 23 Februarie 2017, iar cel medical pe data de 24 Februarie 2017.

Salus Media, prin intermediul Conferintei Preventie 360® + 5 doreste sa ofere o informatie concreta si actualizata furnizorilor de asistenta medicala, cu scopul de a aborda beneficiile si riscurile recomandarii suplimentelor alimentare, vitaminelor si produselor fitoterapeutice.

La eveniment vor participa Reprezentantii Facultatilor si Asociatiilor Medicale si Farmaceutice din Romania, Reprezentantii industriei suplimentelor alimentare si vitaminice, Factorii de decizie din sanatate, Autoritatile de reglementare, Medici, Nutritionisti, Asistenti medicali /Asistenti de farmacie, Farmacisti, Psihologi precum si alti profesionisti din sistemul medical, care fac recomandari nutritionale sau administreaza utilizarea de suplimente alimentare, vitamine si produse fitoterapeutice.

 

Salus Media

Informatii: Tel.: +40-726 553 191| E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

 

 

More in this category: « Program